Thursday, December 20, 2007

Så er rejsen bestilt!

Endelig lykkedes det! Nu er fly billetterne bestilt og betalt! Ligeledes er der sendt et større depositum for rejsen afsted, så nu er der ingen vej tilbage :-)
Vi glæder os helt vildt, men det er er jo nok ikke til at undre sig over. Og samtidigt er vi ved at få stress over alt det vi skal nå inden.

21. december holder vi fødselsdag for Pernille (8 år) og 22. december kommer hendes klassekammerater til fødselsdag. Dn 24. december holder vi juleaften for hele familien (er trods alt den sidste jul vi er hjemme i vores hus!), og mellem jul og nytår skal der arbejdes igennem med at få renoveret det sidste der mangler i vores hus således vi kan sætte det til salg i januar (forhåbentligt!).
Nå ja, der er også lige den detalje at jeg skifter jobfunktion pr. 1/1, så jeg er i fuld gang med at komme ordentligt ud af min nuværende funktion så jeg kan være klar 2/1 igen.

Vi forventer at skulle på besøgsrejse til Singapore i marts for at finde bolig, skole, børnehave osv. så det er klar når vi kommer fra USA (de skal jo også have et sted at sende containeren hen med alle vores ting der pakkes ned inden vi tager til USA).

Med andre ord: Vi har travlt!

/Ole

No comments: