Monday, May 18, 2009

Karens fødselsdag.

Tirsdag den 12. maj fyldte Karen 29. Jeg havde spurgt hende om hvad hun ønskede sig, om det var tøj, smykker, parfume eller noget helt andet. Hun var ikke vandt til at aflevere ønskeseddel, men jeg ville gerne give hende det hun helst ville have. Til sidst kom hun og sagde at hun gerne ville have nogle nye løbesko, for de gamle var ved at gå i stykker. Det var ikke så nemt at købe, så jeg måtte overgive mig, og give hende penge, for det var vist bedst at hun selv købte dem.

Vi startede dagen med at synge fødselsdagssang for hende og havde pustet balloner op med "happy birthday". Efter at vi havde fået sendt Ole og børnene afsted, sagde jeg til hende at hun skulle holde fri og tilbød at vi skulle køre i Queenstown shoppingcenter (de har masser af sportssko), men hun sagde at jeg bare skulle gøre hvad jeg havde lyst til. Jeg tror hun gerne ville afsted alene, så det fik hun lov til. Det er ikke nemt at få lov at gøre noget for hende.

Om eftermiddagen bagte jeg makronlinser og vi (jeg) inviterede nabo-maiden ind til eftermiddagskaffe. Ole kom lidt tidligere hjem fra arbejde og vi lavede mad sammen. Hjemmelavet pasta, grillbøffer og salat. Vi havde nærmest trukket ud af hende, hvad hun kunne tænke sig til aftensmad. Bagefter fik vi is og Baileys - det havde hun aldrig smagt. Hun kunne også godt lide is med Kahlua.

Vi havde sagt at hun gerne måtte invitere nogle venner enten til spisning eller bagefter, men det blev også afslået. Hendes søster bor ikke så langt herfra så jeg tilbød også at køre hende derhen efter vi havde spist, men også her takkede hun nej. Men hun kom ind og sagde godnat og tak for en god dag, så jeg tror hun syntes det havde været en god dag, selvom vi ikke fik lov til at gøre så meget for hende.

/Liselotte

No comments: