Sunday, October 26, 2008

Ny maid

Da Maria stoppede hos os for 2 uger siden, var vi alle kede af det. Der var ikke så meget tvivl om at vi skulle have en ny maid, men spørgsmålet var jo om ikke ligeså godt vi kunne vente til vi kom hjem igen fra vores juleferie i Danmark ?
Da der var gået et par dage, slog vi dog hurtigt den tanke ud af hovedet igen! Når først man har vænnet sig til at have en maid der ordner alt, er det altså svært at vænne sig af med igen :-)

Jagten gik ind på en ny maid. Maria havde givet os kontakt til et par veninder, og den første var jo ikke noget. Den anden derimod blev vi positivt overrasket over. Hun var rigtig sød, hendes engelsk var godt, og hun havde en fantastisk anbefaling. Jeg ringede til hendes nuværende arbejdsgivere (som hun selv havde ønsket at forlade efter 3 år), og de var kede af at skulle af med hende, men accepterede at hun gerne ville prøve noget nyt. Vi besluttede os for at ansætte hende, og det var hun rigtigt glad for.
Et par dage efter fik vi en SMS fra hende at hun desværre ikke kunne starte hos os med det samme, hun skulle først en måneds tid hjem til Filipinerne, pga. noget "urgent". Vi SMS'ede lidt med hende, og hun ville rigtigt gerne arbejde for os, men det kunne tidligst starte om en månedstid. Hendes nuværende arbejdsgiver var også overrasket, men skrev at det var noget sygdom med hendes bedsteforældre.
Da vi ikke kunne vente på hende (og heller ikke kunne være sikker på at hun kom tilbage), bestemte vi os for at finde en gennem et bureau.
Vi søgte og søgte, og fandt en håndfuld der muligvis kunne være relevante, ud af de mange hundrede der var tilgængelige. Det er meget svært at finde en med de kvalifikationer som vi var vant til fra Maria...
Vi havde et interview med et par stykker, og fandt så en vi tror er rigtigt god. Hun hedder Karen og er 28 år, og har studeret "Computer Science". Hun har været hos en familie fra Holland og pt. hos en Amerikansk (som rejser hjem til NY). Hun kan vist ikke lave helt så meget Dansk/vestligt mad som Maria, men det må vi så lære hende.
Der er nu lavet papirer, og hun har flyttet lidt af hendes ting ind hos os (bla. en stor computer, printer, skærm osv. så der bliver fyldt ude hos hende). Hun starter 1. november, og det glæder vi os rigtigt meget til.

Børnene har en lille ferie, hvor de har haft fri i fredags, og så også mandag og tirsdag. Ole har fri mandag, da det er en helligdag herude.

I aftes var vi på Hard Rock Cafe og spise. Det ville børnene rigtigt gerne, og det er jo faktisk også ret godt det mad man kan få der. Vi startede med at dele en portion Nachos med ost, salsa osv., og børnene fik hver en menu. Da vi var næsten færdige med Nachos, bestemte vi os for at spørge om vi kunne afbestille hovedretten til os voksne, da ingen kunne spise noget som helst mere! Det kunne heldigvis godt lade sig gøre, så må vi tage derned en anden dag og få vores "Pulled pork" og "Fajitas"!

Nu har vi lige været en tur i poolen, og skal så lige have lavet en forloren hare til aftensmad! God dansk gammeldags mad, det dúr! Problemet er bare at vi ikke har fået fundet noget ribsgele eller saft. Det er ikke på de normale hylder herude, så det skal vi lige have fundet til næste gang. Nu må vi så se hvordan den så bliver med vindrue-gele istedet :-)

Imorgen har vi jo så også fri, og der må vi så se hvad vi skal få dagen til at gå med. Vi har talt lidt om at tage i Zoo eller noget i den stil.

/Ole

1 comment:

Unknown said...

glemte at sige i gerne må tage et kig på vores hjemmeside når i får tid hilsen grethe
www.123hjemmeside.dk/gladfamilie