Monday, February 2, 2009

Resume af tiden inden vi rejser til Danmark.

Ja vi ved det godt, det er for dårligt at vi ikke får skrevet lidt mere løbende, det er ikke til at forstå hvor tiden bliver af. Men hvis vi skal prøve at give et lille resume af hvad det skete i tiden inden vi rejste til Danmark, må det første være at Karen (vores nye maid) startede 1/11. Hun er en rigtig sød pige og god til at tage sig af børnene, hun er blevet Pernilles egen frisør og Pernille får også lov til at være frisør for hende, og med Alex spiller hun x-box og leger med lego osv. Hun er ikke helt så erfaren i et køkken så der må lidt mere oplæring til.

Så har både Ole og mig også haft fødselsdage, det blev nu ikke til de helt store fester (det bliver værre næste år - i år), men vi var da ude og spise og havde Karen med. Ole's blev holdt på Hard Rock, men han ville ikke synges for (som de normalt gør). Men da han var på toilet bestilte Pernille alligevel sang for ham, og så fik han også isdessert med stjernekaster i og så tog de billede af os alle. Godt gået Pernille.

Næste begivenhed var vist et taske-home-party jeg holdt. Vi var ca. 12 piger og så havde jeg inviteret "min taskedame" som kom hjem til mig og viste tasker frem. Derefter fik vi formiddagskaffe/brunch og snakken gik lystigt. Det endte med at jeg måtte tage med Dorte og Mette i Chinatown for at vise dem hvor jeg havde købt mine kinesiske uroer. Det kunne de begge lige nå inden de skulle flytte hjem til Dk.

Ja det var ærgerligt, men Mette og Jesper (og børnene Jakob og Alma) havde besluttet at flytte tilbage til Danmark lidt før tid, så vi måtte tage afsked med Mette og børnene ultimo november og Jesper fulgte så efter til jul. Vi savner jer herude, men tror det var den rigtige beslutning især for Jakob.

Og så var der gang i julegaveindkøbene. Selvfølgelig fordi jeg også havde mere tid, så tog det også længere tid. Jeg ville gerne finde nogle ting herude fra, omvendt skulle det også kunne bruges i Danmark.

Der var også forskellige aktiviteter inde på skolen for børnene. Vi var til Nationaldag, hvor Danskerne var i Dannebrogsfarver, vi var til koncert med Pernille og juleafslutning i Alex's klasse, hvor vi igen havde mad med. Denne gang havde vi bagt "oldemors boller" - igen en hitter. Det havde Pernille også med da de fejrede hendes fødselsdag lidt på forskud i klassen.

Og Ole nåede da også lige en tur til Australien, som endte med at blive udvidet til også at omfatte New Zealand - der er faktisk 12 timers flyvning fra NZ til Singapore - det samme som til Dk på en direkte flyvning... Ugen inden vi rejste til Dk nåede han også lige et smut til Taiwan. Så alt i alt lidt hektisk.

/Liselotte

No comments: