Sunday, February 15, 2009

Valentine

Så blev det sørme også Valentins dag. Der laves ligeså meget marketing på det herude, som der efterhånden gøres i DK. Vi havde en voksenaften hvor vi var ude og spise på en restaurant ved East Coast, der havde fået nogle gode anmeldelser på kvaliteten af deres oksekød. Det måtte vi prøve, og kødet var da også helt okay, men betjeningen lod noget tilbage at ønske.

Det er utroligt som man gang på gang lægger mærke til nogle helt basale ting de gør forkert, og en del ting de meget nemt kunne ændre, så restauranten ville fremstå langt bedre. Men det er meget sigende om kulturen her i Asien, de arbejder og tænker på en helt anden måde end Europæere. Men det er jo godt vi stadig kan lære dem noget på de fronter!

Pernille var til fødselsdag hos Sofie igår, så Alex og Karen hentede hende til aften, mens vi blev færdige og tog afsted. Så hyggede de med slik osv. da de kom hjem.
Idag søndag, skal Pernille til fødselsdag hos 2 klassekammerater, 2 brødre fra Japan. Så det bliver også sjovt at prøve for hende, alle fødselsdage er noget anderledes herude end vi er vant til i Danmark.
Mens Pernille er til fødselsdag tager vi med Alex over til Marcus så de kan lege mens de voksne får en kold øl på terrassen! De bor i samme komplex, som Pernille er til fødselsdag i, så det kan ikke være nemmere.

På tirsdag tager undertegnede til Melbourne i Australien og kommer hjem fredag aften, ugen efter går det til Seoul i Korea og så kommer mor og far i weekenden derefter.

/Ole

No comments: