Tuesday, March 13, 2012

Lykkedes det mon nogensinde ??!?!?!

I morgen onsdag 14. marts er det så sidste chance for Liselotte, Pernille og Alex at ansøge om opholdstilladelse. Der udløber deres 30dages turist visa nemlig, og de er tvunget til at forlade Kina hvis ikke de ansøger om opholdstilladelse.
Vi har dog fået forberedt alt vedr. denne ansøgning, hvor vi kan hente vores helbreds certifikater (forudsat vi ikke fejler noget!) imorgen tidlig, hvorefter jeg kan få papiret med "arbejds tilladelse", hvorefter vi kan tage til "Entry- & Exit Bureau" for at indlevere vores opholdsansøgning.
Vi skal naturligvis medbringe en masse papirer, inklusive det officielle B&O firma stempel. Dette stempel er helt specielt og en man kun har/kan få et styk af. Det svarer vel til et pas for et firma!
Eneste detaljer er så at min chef har dette stempel med på en firma rejse til Hong Kong, hvilket ikke var noget problem da han skulle komme til Shanghai igen iaften (tirsdag). Nu er der så bare sket det imorges at han er kommet til skade og ligger på et sygehus i HK ude af stand til at rejse tilbage indenfor de næste dage!!

For s!"%"#¤"! altså!

Jeg har derfor bedt en af vores retail managere om at tage den første flyver fra HK imorgen tidlig og medbringe dette stempel, så vi imorgen middag kan få min arbejdstilladelse og forhåbentligt har tid nok til at ansøge om opholds tilladelse også.
UPS kunne nemlig ikke garantere 100% at jeg kunne få stemplet imorgen pga. Kina tolden, som er meget svær at forudsige!
Det skal ikke være nemt...hvis det lykkedes på et tidspunkt at få alt visa iorden, er det ikke pga. held men hårdt arbejde!

Liselotte og jeg skulle spise frokost sammen idag da hun var i nabolaget. Hun havde været til tandlæge da hun har tabt en plast fyldning samt knækket noget yderligere af den ene fortand. Lad mig sige det kort: Singapore er et fantastisk sted at få lavet tandlæge arbejde - både teknisk og økonomisk!!
Torsdag skal hun til en anden tandlæge i Pu Dong, og have et tilbud derfra :-)

Ligesom vi havde bestilt frokost, ringede skole sygeplejersken inde fra skolen...Pernille havde migræne og havde fået medicin :-( Vi aftalte med Pernille at hun ville ligge derinde indtil vi kunne komme og hente hende.
Hun kom med hjem og sov ca 3 timer, og kom godt over hovedpinen.

Imorgen står den i visa's tegn! Vi håber det hele kommer til at hænge sammen....

No comments: