Thursday, March 1, 2012

Pålægs chokolade og salt lakrids

Jubiiii...!!
Sådan lød det fra Alex og Pernille iaftes da Kim kom forbi. Han havde taget en posefuld pålægs chokolade og salt lakrids med til os fra Danmark :-) Og det er jo ikke nemt at leve helt uden, og vi har endnu ikke fundet ud af hvor vi kan købe det i Shanghai!
De sidste par dage har været lange rent arbejdsmæssigt, med hele vores team samlet her i Shanghai for at diskutere de næste 3års strategi. Der bliver nok at tage fat på, men det er helt sikkert også en spændende opgave, som jeg glæder mig til at få rigtigt hul på.

Torsdag og fredag står den på Taiwan for mit vedkommende, og søndag rejser jeg til Singapore. Denne gang er det dog lidt underligt at jeg er "visitor" :-)
Mandag skal jeg indlevere alle mulige papirer til den kinesiske ambassade, som forhåbentligt ender ud med at jeg får et Z-visum. Først derefter kan jeg tage ind i Kina og ansøge om arbejds tilladelse...

Alex og Pernille er begyndt at have lektier for. Når Pernille får lektier for er det nu ikke længere til dagen efter som det altid var i Singapore, men istedet til om 2 dage. Det giver lige lidt mere elastik, hvilket Perniller er meget glad for.
Alex har også lektier, men han har typisk en uge til at lave dem, så det er ikke så slemt - men sjovt nok ender det altid med at der ikke bliver lavet ret meget lektier før dagen før alligevel! Det skal vi have lavet om på.

No comments: