Sunday, March 25, 2012

Sportssko og skadestue besøg!

Fredag aften var Pernille og Liselotte inde på skolen til et teater-stykke "Urinetown", som bliver spillet af 6-12 klasses elever. Det er totalt gennemført, og faciliteterne på skole til teater osv. er helt fantastiske. Alex ville gerne at vi skulle blive hjemme til en drengeaften, så det gjorde vi istedet.
Slippery bastards!

Vi spiste på en restaurant der ligger lige overfor hvor vi bord, "Noodle House", som sjovt nok er kinesisk og sælger en del nudler :-)
Det var Alex der valgte...og tro det eller lad være, men han kunne vælge mellem pizza restauranten og denne, og så valgte han denne for at prøve noget nyt!

Idag har vi fået overdraget nøglen officielt til vores hus for de næste par år! Der var nu gjort rent (so-so) og stort set lavet de forskellige ting vi havde aftalt. Der var lige et par småting der bliver lavet indenfor de næste dage.

Vejret har godt nok også været med os idag, der har været blå himmel og sol og ca. 20grader. Super dejligt. Og når man så går rundt i området hvor vi bor og ingen støj hører men istedet fuglekvidder, ja så er vi næste klar til at flytte ind på stedet selvom vi ingen møbler har overhovedet!

Efter Liselotte og jeg havde fået nøglen osv. tog vi hjem og hentede Alex og Pernille. Vi tog på tur et stort mall hvor der bla. ligger en stor "Decathlon" for at finde nogle sportssko til Pernille. Først nappede vi noget frokost på "PizzaHut" - det trak lidt mere end kinesisk - "har bare ikke lige lyst til kinesisk idag" som Pernille plejer at sige!

Pænt stort udvalg
Det lykkedes også at finde sko til Pernille  - hun måtte til sidst vælge mellem 4 forskellige par der var havnet i kurven efter mange prøvninger, og det lykkedes hende at komme ned på 2 par :-)

Vi var i butikken ret lang tid, da der er så meget spændende at se på, og Alex havde fundet en legekammerat i butikken så ham så vi ikke meget til. De løb rundt og spillede med bolde, kørte på cykler og alt muligt - ja, det hører nok lige med at butikken er ret stor, og der er rent faktisk plads til at kunderne prøver en del af tingene!
Mens Pernille lige ville prøve noget tøj og Alex ville blive og lege mere, smuttede Liselotte og jeg så over til nabo butikken for lige at købe et par lamper vi skulle bruge ude i huset.

Da vi var på vej ud igen, ringede Pernille at Alex var faldet og havde slået hånden. Så vi ilede tilbage og fandt ham grædende i butikkens kontor hvor de havde fået en juice af butikken indtil vi kom. Han havde rigtigt ondt og kunne stort set ikke bevæge håndleddet, og da det også var en del hævet besluttede vi at køre på hospitalet med ham med det samme.

Alex blev checket af en læge kort efter vi kom, og hun ville have den røngten fotograferet. Lidt efter havde vi fået taget 4 store billeder af hånd og arm, og man kunne se et tydeligt brud på en knogle ovenfor håndleddet :-(
Man kunne også se at knogle enderne ikke var lige ud for hinanden, hvilket de selvfølgelig burde have været. I løbet af den næste halve times tid kom der en specialist til, som vurderede ud fra billederne at det ikke var nødvendigt at operere, men istedet skulle have trykke knoglen på plads...!
"Sikke heldigt, hva' Alex?!" "Nu skal den flinke læge lige lægge sådan noget sjovt gips på armen som alle dine venner kan skrive på, og så fikser han også lige knoglen så vi er sikre på den sidder rigtigt!".

Alex fik selvfølgelig af vide hvad der skulle ske (i brede termer), og at det nok ville gøre ondt i 3-5 sekunder...og det gjorde det!
Det holdt heldigvis hurtigt op, og Alex tog det bare så flot! Tror han tænkte mere over at han nu skulle gå ud i venterummet hvor hans bluse ikke kunne dække halvdelen af maven da han blev nødt til at tage den af pga. gipsen, og det kunne jo være nogen så det :-)

Da vi ventede efter røngten, havde vi sendt Liselotte og Pernille hjem, og Liselotte havde lovet at lave risengrød til Alex til når vi kom hjem. Så det glædede han sig rigtigt til.

Og lad mig ikke dvæle ved regningen for at være på skadestuen i Shanghai...kan blot sige det er helt vildt. Jeg håber der er nogle andre ting der er enormt billige! Indtil nu har vi ihvertfald fundet ud af at tandlæge og skadestue besøg er væsentligt billigere i Singapore!

God søndag!

No comments: