Friday, February 24, 2012

Grade 3 here we come!

Så fik Alex endelig lov at komme i skole! Han havde det godt idag, selvom hans næse stadig løber og halsen ikke lyder for godt...men i skole det ville han alstså!

Vi tog allesammen afsted mod skolen i en taxi ca. 7.30. Det passede fint, og vi var derinde inden skolen startede. Da vi blev fulgt ned af gangen i "Lower school" hvor Alex skal gå, var det mærkbart - eller rettere hørbart, så stor en forskel til OFS i Singapore der var. Der var ro på gangen og man kunne rent faktisk tale sammen! Det var utroligt dejligt og hele miljøet var meget mere afslappende og ikke stressende.

Alex fik sin buddy som han skulle hænge ud med, ihvertfald i den næste uges tid. Og han er allerede blevet Alex' gode ven :-)

Da jeg talte med Alex her til aften om hvordan dagen var gået og hvad de havde lavet, sagde han at den her skole var den suverænt bedste skole han nogensinde havde gået på! Nå ja, han har jo forøvrigt også kun gået på OFS i Singapore før ;-)
Men dejligt er det at de begge kan lide skolen og er meget positive overfor den, også når de umiddelbart sammenligner med Singapore skolen. Selv skoletøjet og frokosten som de får falder i god jord de fleste dage!

Liselotte har tilbragt det meste af dagen med at få handlet i Carrefour og få tingene bragt hjem. Det blev en ordentlig omgang, og vi har nu fået "loaded" køkkenet ret godt....og vin reolen ikke at forglemme!

No comments: