Monday, February 20, 2012

Så lykkedes det!

Idag var vi inde på skolen til møde - eller rettere _jeg_ var derinde til møde.
Jeg var jo på kontoret fra morgenen, så vi have aftalt blot at mødes derinde kl. 13. Liselotte brillierede dog i at komme 35min. for sent (forklaringer og uheldighederne behøver vi vist ikke at træde mere rundt i), hvilket dog heller ikke betød så meget, da jeg på det tidspunkt havde fået accept af at der blev plads til både Pernille og Alex! :-)

Det er bare super fedt, og ligeså snart vi har fået en regning på semester fee og den er betalt kan de starte. Forhåbentligt får jeg den imorgen, og så er der en chance for at de kan starte allerede onsdag morgen!
Det var Daniel Kerr, inspektøren på Pernille's årgange, vi havde mødet med idag. Han havde planlagt at Pernille resten af ugen blot skulle "skygge" en anden elev ("Morgan") for at komme godt ind i rutinerne, få udstyr udleveret (bla. en Macbook computer) og komme til at kende skolen.
Og fra mandag får hun sit eget skema at følge på lige fod med alle andre. Hun glæder sig rigtigt meget.

Og de har tilsyneladende fået en dispensation for at Alex kan få lov at starte som nr. 21 i en klasse. De regner helt sikkert med at der inden så længe vil være nogen der stopper, og så kan de få antallet ned igen. Så det er bare super lækkert. Alex sagde den anden dag "Jeg troede aldrig jeg skulle komme til at sige det her, men jeg glæder mig faktisk til at skulle starte i skole igen!" :-D

Nu er det så bare med at vænne sig til at komme ordentligt tid i seng og tidligt op. Onsdag skal vi være derinde kl. 7.50, så der lige er 10min. til at hilse på inspektøren og deres buddys.

Sidst på eftermiddagen kørte vi med MRT'en ind til 580 Nanjing Road West, hvor der ligger et stort "fake-marked".
Det er en oplevelse at se hvad man kan købe helt åbenlyst - kopi varer af alt muligt tøj, tasker, tørklæder, ure, jakker, frakker, lædervarer, sko, briller, solbriller, lommelygter, telefoner, software osv osv.
Det er helt vildt.
Det siges at markedet her på Nanjing Road har produkterne med den bedste kvalitet, som i mange tilfælde er tæt på eller lig den originale. Dog kan det dermed også godt findes lidt billigere andre steder i Shanghai.

Jeg tror vi var kommet...tjaa...ihvertfald 20m indenfor inden især Pernille og Liselotte var gået i stå. Fristelserne var simpelthen for store!
Efter at have set enormt mange flotte og fine ting, lige fra en der sad og lavede nogle fantastisk flotte fingermalerier til sokker og sutsko, kom vi derfra med 3x North Face jakker, 1x Peak Performance jakke, 3x Burberry tørklæder, 1x Crocs hjemmesko og en Ferrari kasket!

Alt sammen i en tilsyneladende rimelig god kvalitet, og så en samlet pris på under 800 danske kroner!

Vi afsluttede shoppe turen på en restaurant overfor hvor vi bor hvor vi fik en omgang pizza og lasagne. Derefter direkte hjem i seng for ungerne - der jo skal til at vænne sig til at stå tidligt op!

No comments: