Sunday, February 19, 2012

IKEA som aldrig før...

Idag bestemte vi os for at tage en smut i IKEA - med taxi. Jeg havde på forhånd fundet IKEA i min iPhone app der indeholder kinesiske "taxikort" til rigtigt mange populære steder i Shanghai for turister og expats. Og det gik smurt med at komme dertil :-)
Vi skal have fundet en ny spisebords lampe, og herude er IKEA en af de nemmeste valg...vi mangler at finde nogle lampe butikker der ligger imellem IKEA og under de sindssygt dyre designer lamper, så om ikke andet så kan vi få en idé om hvad svenskerne egentligt har at byde på.

Jeg har aldrig set så mange mennesker i IKEA...eller for den sags skyld samlet i den samme butik (det skulle da lige være H&M åbningen i Singapore).
Det var helt vildt. Som man måske kan fornemme på billedet var alle gange proppet med mennesker - i hele varehuset!

Da vi (endelig!) var færdige i IKEA, ville vi tage MRT'en hjem. Det ville være ligeså hurtigt som en taxi og meget nemt. Vi skulle lige gå et par hundrede meter over til stationen og så med. Det tog så lige lidt mere end 3 min. for vi skulle gå forbi et stort hus/center og det viste sig det var fyldt med små butikker der solgte alt muligt smykker, tøj, stof, sko, tasker, gardiner osv. osv. Og det er altså noget der sætter østrogenerne i kog ;-)
Både Pernille og Liselotte skulle liiige se her og der. Og Pernille mente at vi skulle ihvertfald komme tilbage dertil, og nu var da endelig grund til at hun skulle til at spare penge op for her var så mange ting hun gerne ville købe :-)

Selv udenfor på vejen var der gade sælgere med smykker, tørklæder, hjemmesko, tøj og alverdens nips.
Bla. en fyr der trillede afsted med hans cykel med "lad" hvor han havde stakket gamle krus, kopper og tallerkener op, som han så solgte til forbipasserende her og der. Der var faktisk en del flotte krus og et par tallerkener vi kunne have fundet på at købe, men vi holdt os i skindet!

Vi kom hjem meget nemt, og fik hurtigt banket noget aftensmad sammen, som vi indtog med pinde (nogen af os!) for at komme lidt i træning. Ungerne var meget trætte, det havde været en lang dag ovenpå en sen aften iaftes.

Imorgen skal Liselotte og jeg ind og tale med skolen igen, og forhåbentligt har de fundet en mulighed for at få Alex og Pernille startet meget snart!

No comments: