Sunday, February 26, 2012

Stoffer...

Idag har vi været ude at se på stoffer...altså den lovlige slags til at sy tøj osv. af.

Der ligger et stort "marked" (som reelt er et mall på 4 etager) lige ved "Nanpu Bridge", hvor der sælges alt muligt (og umuligt!) af stof i bomuld, linned og silke.
Og så naturligvis mængder af falske mærkevarer bælter, tasker, solbriller og punge!
Så er det bare med at bestemme sig...
Og skræddere er der nok af! Det er ret vildt, og priserne og kvaliteten skulle også være ret rimelige hos en del af dem. Så er der jo bare lige at finde ud af hvem man nu skal vælge når der skal laves skjorter og habitter næste gang!

Nogen der mangler en knap?!

Frokosten indtog vi lige udenfor, hvor der på gaden var adskillige "boder" der solgte alt ligefra sukker-rør's saft til grill spyd med forskellige kød og grøntsager. Det smagte helt okay - det meste af det :-)

"Sliberiet a/s"


Og der blev også drevet virksomhed derude i kulden. Når nu der skal klippes så meget stof, skal der jo en skarp saks til. Så på bagenden af en knallert havde en fyr fået spændt en slibesten op og så blev der ellers slebel sakse til de glimtede!

Da det var ret kold idag, frøs især ungerne helt ind til benene, så vi valgte kort efter at tage en vogn hjem, hvor Alex og Pernille krøb hurtigt under dynen for at få varmen!

No comments: