Friday, April 25, 2008

Dag 21: Mandag 21. april

Idag skulle vi videre til Zion National Park, som ligger lidt syd-vest for Bryce.

Vi skulle lige have vasket lidt tøj inden vi tog afsted, så det satte vi over og gik en tur over i en Rock-shop (sten butik) der lå overfor RV parken.

De havde alle mulige slags flotte sten, krystaller, forstenet træ osv., og vi fik alle købt en lille souvenier med derfra.

Det var igen ved at være tid til at tanke vores motorhome, både med gas og benzin, så der røg lige 40 gallons i tanken..! Den kører ca. 3,5km/liter, så det er lidt smådyrt selvom benzin har en fornuftig pris herovre.

Vi ankom til Zion ca. kl. 15, hvor vi kørte nede imellem bjergene, som lå helt tæt op af vejen. Det var selvfølgelig meget flot, nok især fordi man var helt tæt på, og ikke bare så ud over.

Der var lige et lille problem...biler over 7 fods bredde kunne ikke køre igennem da man skulle passere en tunnel der ikke var bred nok. Så skulle man igennem med en bredere bil (som vores), skulle man have en speciel tilladelse, som fik en Ranger til at stoppe trafikken i modsatte retning mens man kørte gennem midten af tunnelen. Heldigvis var vi ikke for høje, der lå grænsen 1 fod højere end vores bil er.

Man må kun køre i et meget begrænset område af Zion. Op igennem parken kører der en shuttle bus, man skal tage med for at komme ud til de mange trekking ture der går ud derfra, så den tog vi med en tur.

Det kunne være ret lækkert at komme ud at gå nogle af de ture, men det vil ikke virke med Pernille og Alex, så vi tog bare tilbage igen da vi havde kigget lidt.

Vi besluttede at køre ud af parken, ca. 3 kvarter, så tog vi lidt aftensmad, og fik redt op til senge til børnene. Derefter kørte vi knapt 3 timer ned til Las Vegas, da det ellers ville blive en lidt lang køretur dagen efter, hvor vi skal over mod Death Valley.

Omkring midnat holdte vi ind på en af de 20 Wal-Mart's der er i Las Vegas, hvor vi kunne sove for natten, og praktisk handle morgenen efter.
Det er meget sikkert at holde på Wal-Marts p-plads, der sidder masser af videokamera'er, og der kører security folk rundt i rutefart på hele p-pladsen døgnet rundt.

/Liselotte og Ole

No comments: