Friday, April 25, 2008

Dag 24: Torsdag 24. april

Vi beklager at vi har været lidt bagefter med hensyn til billeder og dagbog, men vi har været uden for dækning - både mobiltlf. og internet i et par dage, men det begynder at hjælpe nu - der er kommet flere billeder på nu.

Vi frøs ad h... til da vi vågnede i dag, så vi lå alle fire i vores seng og varmede hinanden indtil varmeapperatet havde fået varmet vognen op - gad vide hvor koldt der har været i nat?

Efter morgenmaden og lidt daseri efter gårsdagens/nattens udskejelser gik vi alle fire på shopping. Fik endnu engang købt lidt forskelligt, bl.a. en fjernstyret flyver som Ole og børnene legede med senere på dagen.

Hen på eftermiddagen kørte vi ca. 36 miles op til en campingplads lidt inden Yosemite Nationalpark. En rigtig hyggelig plads hvor vi har floden lige bag os (man kan faktisk bade i den - dog er vandet meget koldt, måske Pernille hopper i i morgen, der lover de 23 grader).

Børnene og Ole legede udenfor med flyveren og bagefter legede børnene med deres raketter (fra Kennedy Space Center) indtil Pernilles raket landede på taget af naboens motorhome. Vi fik "jaget" manden på taget efter raketten og konen benyttede sig af at han var deroppe og bad ham rengøre et eller andet :-), men vi kom vældig i snak og fik en masse brochurer fra Yosemite. Og så kunne de fortælle en masse om Canada, som vi kommer til senere.

Der er også en fin grill her, så vi fik lagt et par bøffer på og børnene fik lov til selv at grille et par pølser igen.

Vores plan var egentlig at fortsætte til Yosemite i morgen, men vi har ombestemt os og bliver her en dag ekstra, og slapper lidt mere af i varmen, inden vi kører op i bjergene igen.

No comments: