Monday, April 7, 2008

Dag 6: Søndag 6. april

Efter morgenmaden smurte vi os alle 4 grundigt ind i solcreme - faktor 30! Så var vi klar til dagens tur til Florida Everglades.

Everglades Holiday Park kom til at danne rammen om vores tur ud i Everglades med airboat. Florida Everglades er USA's 3.største nationalpark med kæmpe sumpområder, hvor dyrelivet er meget rigt.
Mest kendt er området nok for sine mange alligatorer, men også fugle, skildpadder, fisk og andre dyr er at finde. Nååh ja, også en enkelt vaskebjørn, som ingen rigtigt ved hvordan er havnet der. Man formoder den er "fløjet" ind sammen med orkanen "Katrina", da den først er set derefter.

Vi fik nogle gode billeder af bla. vaskebjørnen og en stor alligator, dem kan man se i billedalbummet (se link til højre i blog'en).

Efter turen i airboat, så vi et kort alligatorshow, hvor en dyrepasser viste og fortalte om alligator'ene. Vi læste også i avisen igår at der pludselig var en 3m. lang alligator ude på vejen lige nord for Miami Beach. Den blev aflivet da den var for stor til at slippe fri i naturen igen.

Da vi kørte hjem fik Pernille desværre ondt i hovedet (migræne), og måtte hjem i seng for at få det til at gå over.

Til aften hentede vi en friskstegt grillet kylling og spiste den på hotellet med lidt frisk flutes til (og så is og Marshmellows til dessert :-) ). Dejligt nemt, og så blev der også lige tid til en tur i poolen efter aftensmaden.

Her til aften er det begyndt at tordne, lyne og regne helt vildt, men det har det nu gjort de sidste par nætter også, men om morgenen plejer det at være tørt igen.

/Pernille, Alex, Liselotte og Ole

No comments: