Friday, April 4, 2008

Dag 3: Torsdag 3. april

Dagen startede med en tur i poolen efter morgenmaden. Det er nu ret fedt at have den mulighed, og ungerne plager konstant om at må komme i poolen.

Da vi havde fået svømmet/leget en del, tog vi bilen og kørte afsted for at finde en "Sony Style" butik for at købe et nyt videokamera. Det lykkedes også meget fint, og Mastercard'et var kommet op af pungen da jeg til min gru opdagede at en US model af kameraet kun kan køre NTSC, og ikke PAL som der benyttes i Europa (FCC regulationer)! Så det var noget af en streg i regningen. Til gengæld fik vi set i en del andre butikker inkl. "Sears" (kæmpe kæde med alt hvad man tænke sig) mens vi var der.

Da vi kørte fra shoppingcentret ville vi finde en lækker strand, hvorfor vi kørte ned til syd Miami Beach. Og der dukkede en meget bred hvid strand op, med rimelig mange mennesker selvom det var blevet sidst på dagen. Der var ret store bølger, og derfor kom Pernille og Alex ikke ud og svømme da strømmen også var ret stærk. Det blev istedet til hoppetur i bølgerne når de skyllede ind på stranden.

Ole var ude og svømme (det var ret varmt vandet), mens Liselotte blev siddende stille på stranden. Hun har nemlig igår fået meget ondt i siden, og har faktisk svært ved blot at bevæge sig. Gad vide hvad det er...mærkes vist som en fibersprængning. Godt vi har en del piller med. Varer det ved må vi jo finde en læge.

Og ja, biler er der sgu' altid problemer med...også en Chrysler der kun har kørt knapt 7000 miles. Den kunne pludselig ikke lukke bagage rummet, men efter lidt undersøgen, viste det sig at det skyldes at lukkemekanismen er fuldstændigt bøjet på klappen. Vi skal lige have fundet ud af om vi skal have kontaktet Avis vedr. dette, for det ser ud til at hele klappen er skæv.

Vi spiste på vejen hjem, og inden sengetid skulle ungerne lige have en tur i poolen - igen.

De får ihvertfald brændt noget krudt af, så det er heller ikke noget problem at få dem til at sove om aftenen.

/Liselotte og Ole

No comments: