Monday, April 28, 2008

Dag 27: Søndag 27. april

Endnu en afslapningsdag. Det har været meget varmt idag, næsten for varmt, så vi gik ned i en park der ligger tæt på, hvor der er en legeplads.
Børnene legede mens vi andre tog en slapper på en bænk, og talte noget med en lokal der også var i parken med hans søn. Han kunne fortælle at det kun var 1 uge siden de havde haft 5 grader, og vejrudsigten lover lave temperaturer i næste uge igen, så de omkring 30 der er her nu er ret godt. Det er nogle store udsving.

Vi tog frokosten på "Taco Bell", som er en koncept restaurant som alle de andre, blot har de ikke burgere, men taco's, burrito's, wraps osv. Det smagte rigtigt lækkert, men også lidt stærkt syntes Pernille og Alex der vist er mere til burgere!

Vi osede lige lidt i et nærliggende center, da det var rigeligt varmt at være ude og Pernille gerne ville køles lidt.
Alex fik købt 3 Cars biler mere til samlingen, så nu er han ved at have næsten alle sammen, dog mangler "Sally", så hvis nogen ser den så.... :-)

Vi købte nogle koteletter til grillen og så lige en pose marshmellows (skumfiduser) også til at stege over varmen. Lækkert, men enormt klistret!

På vejen hjem rundede vi igen lige legepladsen, så det sidste energi kunne blive brændt af.

Vi tog igen aftensmaden udenfor, men der var desværre en del myg her til aften, og de havde en forkærlighed for Liselotte. Også selvom hun havde sprayet med noget gå-væk-myg middel, stak de omkring 5 steder indenfor 2 min, så det kløer... Pernille (og selvfølgelig Alex og Ole) gik dog fri for en gangs skyld.

/Liselotte og Ole

No comments: