Thursday, April 10, 2008

Dag 9: Onsdag 9. april

Idag sov vi længe. Vi nåede lige morgenmaden inden kl. 10.30, og så skulle vi en smut på stranden.

Idag fik vi tømt den første flaske solcreme (altså den vi købte for et par dage siden!), men til gengæld er vi heller ikke blevet yderligere røde siden.

Vi var alle en tur i den store balje, og der var en del bølger idag. Jeg (Ole) blev også væltet af en bølge mens jeg var på vej op med Alex...ikke så godt, men der skete ikke noget.

Til frokost hentede vi et flutes nede på hjørnet, som vi spiste på hotelværelset...igen meget simpelt, men dejligt istedet for at skulle på restaurant eller på burgerbar!

Liselotte ville gerne en tur i Wal-Mart igen, da hun havde købt en nederdel som hun ville se om hun kunne finde i et andet design også, så vi kørte til den nærmeste Superstore og gik på opdagelse. Det tog så indtil kl. 19.30, hvor vi havde en vogn fyldt med tøj til os alle og "Cars" biler til Alex (til erstatning for den han glemte et sted). Vi tog noget hurtigt junk food derinde (der ligger bla. en McDonalds inden i Wal-Mart), og skyndte os at køre hjem.

Ole og børnene nåede lige en tur i poolen mens Liselotte pakkede ud og ned, så vi er lidt klar til at skulle videre til Orlando imorgen.

Godnat.

/Liselotte og Ole

No comments: