Thursday, April 3, 2008

Tirsdag og onsdag 1. og 2. april 2008

Så går det endlig mod USA. Det har vi ventet længe på, men desværre ikke haft tid til at glæde os rigtigt til pga. alle vores praktiske gøremål med salg af hus, pakning til Singapore osv.
Men det hele lykkedes tilsyneladende alligevel.

Vi havde en mellemlanding i Frankfurt, hvilket var lige ved at blive lidt for spændende da de havde en forstoppelse i deres security afdeling. Det endte med at vi var stort set de sidste der kom ombord i flyveren som ventede på os. Og nej...vi havde ikke smølet undervejs gennem lufthavnen -ingen svinkeærinder her!

Flyet blev lidt forsinket da det timeslot der var givet var udløbet da de blev klar. Det betød ca. ½ times forsinkelse ifht. schedule.

Vi skulle flyve med Lufthansa, hvilket betød at det var en Boeing 747-400 "Megatop". Det er sådan set et fint nok fly - det siges at den stort set ikke kan falde ned - men der er desværre heller ikke bekvemmelighedsting som TV/spil i sæderne. Men det gik nu fint nok. Ungerne tog turen pænt, dog var de ved at være lidt utålmodige da vi var ved at være derovre. Heldigvis fik de en ordenlig lur undervejs.

Vejret i Miami var fedt - 27grader og solrigt. Vi fik hentet bilen - en Chrysler Sebring Convertible - hos Avis, og crusede mod hotellet i Miami Beach. Vi måtte vente med at klappe taget ned, da det sparsomme bagagerum var proppet til bristepunktet med vores tasker.

Vi ankom til Best Western hotellet sidst på eftermiddagen (tak for opfindelse af navigationen!). Det er et meget fint værelse, hvor vi har et lille køkken med komfur, micro og spiseplads. Det ligger helt ned til havet, hvilket det dog ikke er sikkert vi skal bade i her...der er rimelige bølger på, så det kan være vi holder os til en af de 2 pools der er her.

Vi nåede lige en dukkert tirsdag aften, det var Pernille og Alex meget opsatte på...det var da også fedt.

Idag onsdag har vi været på USA's største indendørs "Fleemarket" - en form for loppemarked. Der var over 600 butikker samlet et sted, så der var gode muligheder for at fare vild for ungerne. Alex fik en seddel i lommen med vores telefon nummer og en lille besked hvis han nu skulle blive væk. Pernille kan selv huske Ole's mobilnummer.

Vi slutte dagen med et hurtigt (eller det skulle det have været) stop i Wal-Mart...Første læring: Besøg i Wal-Mart gør man bare ikke hurtigt...når der er tøser med der skal kigge/købe tøj og sko. Det vi egentligt gik derind for var for at købe 2 autopuder til bilen til Pernille og Alex. Dem havde Alex og Ole fundet på under 3 min., men det tog nogle timer inden vi var ude igen! Til gengæld fik Liselotte købt en del tøj og et par sko. Pernille og Alex fik også købt nogle badesandaler.

Hjemad det gik...med taget rullet ned. Nu sad ungerne så højt de faktisk kunne se lidt ud over siden af bilen :-)

Imorgen tager vi måske en tur ud i Everglades for at få en sejltur på en af de der specielle luftdrevne sumpbåde - det bliver rent Miami Vice! :-)
Bliver det ikke det, tager vi nok bare til stranden og poolen.

/Liselotte og Ole

ps. Vejrudsigten for de kommende dage lyder på ca. det samme som idag...få skyer indimellem, og temperaturer sidst i 20'erne

No comments: