Wednesday, April 30, 2008

Dag 29: Tirsdag 29. april

Pernille startede dagen med at være sur over at vi havde været forbi en Starbucks om aftenen og købt en "Caramel Frappochino" (en form for is kaffe med karamel), som Pernille er helt vild med. Heldigvis var der en Starbucks på vores parkeringsplads, så det kunne der rådes bod på efter morgenmaden!

Vi kørte ind mod San Francisco (SF) for at tage turen over Golden Gate Bridge, da der var meget fint vejr med solskin. Meget af tiden er der tåge eller havgus her i SF, og så kan man ikke se ret meget af den berømte bro.

Selvom vi kun skulle køre kort, tog det lang tid inden vi var der. Vi kørte forkert et par gange, og det er ikke så nemt at komme rundt i en masse ensrettede gader med en stor motorhome i tæt trafik og dårlig skiltning, men det lykkedes da til sidst.

Vi fandt en parkeringsplads lige ved, og gik så en tur ud over broen. I dagstiden er den nemlig åben for fodgængere og cyklister, men ikke om aftenen pga. de mange selvmordsforsøg der er her. Det siges at folk rejser hertil for at hoppe ud fra broen der er det sikre selvmord, og det sker i snit hver 15. dag...Vi så dog ingen.

Hvis ikke man er helt død af faldet, er der jo også en chance for at møde et par hajer nede i vandet, men dem så vi heller ikke noget til, men der var dog et par sæler.

Det var rigtigt flot og sjovt at gå på broen. Vi tog en hel del billeder af broen, ind over byen, containerskibene osv. så der skal lige sorteres lidt :-)

Efter et besøg i souvenirbutikken (og købet af endnu et krus til samlingen), bestemte vi os for at køre ned til Fishermans Wharf, som er et meget kendt sted med mange sjove ting.

Vi brugte igen en del tid, men denne gang var det på at finde et sted at smide vores store motorhome, men uden held. Vi skulle noget derfra for at finde et sted det var lovligt, og så var klokken alligevel blevet for mange til at skulle derind.

Vi blev enige om at vi ligeså godt kunne parkere på en Wal-Mart igen i nat, for dermed at være tæt på afleveringsstedet hos Cruise America, da vi jo skal aflevere vores motorhome imorgen formiddag.

Nu har vi så fået pakket vores tøj og ting og sager sammen, og skal imorgen så gøre den lidt ren inden den skal afleveres.

/Liselotte og Ole

ps. Der er ikke billeder endnu, da vi ikke har kunnet finde nogen ordentlig internetforbindelse.

No comments: