Thursday, May 1, 2008

Dag 30: Onsdag 30. april

Idag var første "rigtige" dag i San Francisco. Vi skulle aflevere vores motorhome inden kl. 11, og den skulle være gjort rent for at slippe for et "cleaning fee", så der var lige lidt travlt med pakning og rengøring.

Det hele lykkedes til sidst - vi måtte dog ind og købe endnu en Wal-Mart taske/kuffert, for at kunne have alle vores ting. Vi havde faktisk også en del mad- og drikkevarer tilbage, så en del røg ud og noget kom med. Så må vi se at få det brugt de næste par dage.

Selve afleveringen gik meget fint. Der var ingen bemærkninger, og de gik ikke bilen særligt meget efter. Om det skyldes at det hele umiddelbart så fint ud, eller de bare er ligeglade ved vi dog ikke.

Vi fik en shuttlebus ind til SF (vi afleverede i Oakland), som kørte os lige til hotellet, hvor vi ankom ca. kl. 12.30.

Check-in var dog først kl. 15, men vi fik alligevel lov til at få et værelse med det samme, det var dejligt. Vi lod en bell-boy køre vores bagage op til værelset, det var dejligt nemt!

Efter lige at være faldet til ro, og pakket lidt ud, gik vi ned mod stationen for de berømte "Cable cars". Vi ville en tur ned til havnen ved Fishermans Wharf, og der kører de lige til.

Turen er en ren turistfælde; Det koster 5$ pr. voksen, hvor alle andre transportmuligheder (bus, sporvogn eller metro) koster 1,50$. Men det er jo noget der næsten bare skal prøves, så vi tog en one-way, som gav os en meget fin tur op og ned af de meget stejle gader.

Resten af eftermiddagen daskede vi rundt ved Fishermans Wharf, og sluttede ved Pier 39, som er tilholdssted for ca. 300 søløver. Hold op hvor kan de larme, de snakker/brøler helt vildt, og laver ikke andet end at ligge og sove i solen på nogle flydebroer i havnen.

Vi tog tilbage med sporvogn, og Ole hentede noget forskelligt mad, som vi spiste på hotelværelset mens vi så Cartoon channel.

/Liselotte og Ole

No comments: