Friday, May 9, 2008

Dag 38: Torsdag 8. maj

Vi checkede ud fra hotellet kl. 12.10. Forinden havde vi med nød og næppe nået morgenmaden inden kl. 9.30 hvor der blev lukket for dette.

Børnene nåede lige en tur i poolen på 1,5 times tid mens Liselotte stod for pakningen, mens Ole sad med computeren ved poolkanten og bla. lavede lidt IT support for fam. Larsen i Struer.

Vi kørte en tur ud til en Levi's butik vi havde fået en lille reklame/kupon for, for at se efter nogle jeans til Ole. Vi fandt den i løbet af et kvarter, og fik da også købt 3 par jeans for samlet DKK 500,-, hvilket må siges at være fornuftigt billigt.

På vejen derud havde vi indtaget frokosten på en mexicansk restaurant, hvilket resulterede i at Ole et par gange blev nødt til at låne toilet'et i butikken...! Om det var fordi maden var stærk, eller om der var nogle bakterier i vides ikke, men virkningen var effektiv :-)

Kl. 15.30 kørte vi så mod San Diego, hvor vi skal være de næste 4 dage. Efter knapt et par timer var vi fremme ved vort hotel, hvilket er rigtigt godt. Der er en god pool, hvilken vi skyndte os at komme ned i. Vi tog aftensmaden ved poolkanten, sammen med en Margarita for igen at hoppe i poolen indtil sengetid.

/Liselotte og Ole

No comments: