Sunday, May 4, 2008

Dag 32: Fredag 2. maj

Dagen startede for os ca. kl 8, hvor Ole skyndte sig afsted til Alamo Car Rental for at hente vores lejede bil mens Liselottte og børnene skulle pakke vores ting sammen. Morgenmaden for Ole blev et hurtigt pitstop hos Starbucks med en kop kaffe og en bolle.

Vi havde reserveret en "Full size" bil, men de manglede en del biler af denne type, så vi kunne få en SUV for samme pris, så vi valgte at få en Toyota RAV 4 igen (som i Miami/Orlando).

Liselotte havde fået pakket sammen, og fået fat på en bell boy for at få kørt alle vores tasker ned til udgangen, hvor det passede med jeg kom forbi og kunne holde lige foran hotellet.

Børnene var jo sultne, så de gik over modsat hotellet og fik en gang havregrød osv. sammen med Liselotte mens Ole fandt et sted at holde med bilen mens de spiste.

Kl. ca. 11.30 var vi klar til at køre mod Los Angeles. Det var lidt senere end vi havde håbet, men der havde været lidt ventetid hos Alamo.

Vi havde bestemt at køre ned til Monterey hvor der skulle være et fantastisk stort og flot akvarie, hvor de hver aften skifter vandet i deres 2 største tanke med friskt havvand, da de ligger helt ude ved Stillehavet. Vi kom derned ca. kl. 13.15 og tog så en hurtig frokost i et creperie der lå lige ved siden af.

De har store og små hajer, rokker, fisk, skildpadder, pingviner og et hav af andre dyr der lever i Stillehavet på forskellige dybder og steder. Der var 2 "touch pools" hvor man kan prøve at røre bla. rokker, hvilket børnene syntes var rigtigt sjovt (og de blev selvfølgelig ret våde!).
Det var ekstremt flot, men også ret dyrt at komme ind og se.

Sidst på eftermiddagen kørte vi videre mod Los Angeles, men da der var ca. 550km via Highway 1, som vi havde valgt at køre for udsigtens skyld, kunne vi ikke nå det idag.

Vi holdte ind i San Louis Obispo for at finde et hotel/motel, og selvfølgelig var priserne skruet op netop denne weekend pga. en biludstilling, så prisen for en overnatning var det første sted 129$, hvilket vi syntes var lidt stramt for at sove nogle få timer når vi nu også havde en bookning i Los Angeles, så vi kørte videre til et andet motel.

Det lykkedes at få en overnatning til 59$, som var ganske fortrinlig.

Godnat.

/Liselotte og Ole

No comments: