Friday, May 16, 2008

Dag 45: Torsdag 15. maj

I dag har vi valgt at vi ville ud og gå en tur. Børnene har spurgt til om vi ikke kunne komme ud at gå, på en af de mange vandreture som vi har set. Vi spurgte i receptionen her på campingpladsen om de kunne anbefale noget, og de henviste os til en sø der ikke ligger ret langt fra campingpladsen.

Så efter morgenmad, bad og lidt leg på legepladsen drog vi afsted til Lake Thetis. Turen startede ved stranden så børnene var helt vilde for at komme ud at soppe/bade. Men vi blev enige om at se hvordan temperaturen var når vi havde været rundt om søen. Det var en rigtig dejlig tur op over lidt bjerge/bakker og ned igen - nogle gange gik vi helt nede i vandkanten og andre gange lidt længere væk. Vi ved ikke hvor lang turen var, men vi gik i knap 2 timer.

Da vi kom tilbage til stranden, gik vi tilbage i motorhomen for at børnene kunne få badetøj på og så returnere til stranden. Vandet var koldt og vi soppede lidt. Der var en betonbro/rampe med gelænder på, hvor vandet var over, så den var lidt sjov at gå ud på. Alex og Pernille skulle ud på den anden side af rækværket, da de mente at have set en mønt, det endte så med at Alex faldt/gled i. Ikke noget dramatisk og han havde jo badetøj og vinger på - men han (og også Pernille) blev lidt forskrækkede. Det blev dog en kold pludselig fornøjelse for Alex.

Vi gik ind i strandkanten igen, hvor de plaskede lidt mere i vand og legede med en lille plasticbold, som de kastede ud og så skulle hente igen, så det endte da med at de begge svømmede i vandet.

Sidst på eftermiddagen kørte vi tilbage til campingpladsen og fik tændt op i vores "grill". Bøfferne var dog ikke specielt møre, men de pølser som børnene lavede var helt kanon. Og så fik vi jordbær til dessert.

/Liselotte og Ole

No comments: