Tuesday, May 20, 2008

Dag 49: Mandag 19. maj

Idag stod Alex op kl. 7.15, og mente at han ikke skulle sove mere. Vi fik ham dog overtalt til at ligge en times tid sammen med os, hvor vi dog ikke fik sovet mere.

Vi skulle forlade pladsen inden kl. 11, så børnene gik på legepladsen mens vi pakkede sammen, og vi var klar til at køre kl. 10.

Pernille startede med at være co-driver mens Liselotte og Alex indtog bagsædet med kortspil.
Omkring kaffetid havde vi fået frokost, og havde været inde og handle lidt mad i Wal-Mart (ja, endnu en!) i byen Meritt på vej mod Kamloops, som var endemålet for idag.

Omkring kl. 17 var vi kommet ca. 40km. nord for Kamloops, til en lille campingplads der ligger helt ud til highway 5, så vi slap for yderligere omveje. Pladsen er billig, ren, hyggelig, ligger mellem træerne i en skov, okay legeplads og har gratis Wi-fi internet! Så det er helt kanon.

Til aften grillede vi igen (ja, der er sørme også grill/bål sted), og børnene kom selvfølgelig lidt for sent i seng selvom vi egentligt var i god tid...typisk!

Da Alex og Pernille var på toiletterne for at vaske hænder inden aftensmads tid, var Alex gået ind på toiletterne og låst indefra og så kravlet ud under kanten...sådan en røver! Det var jo sjovt, for så var der jo ingen der kunne komme ind :-D

/Liselotte og Ole

ps. Selvfølgelig kom han til at kravle tilbage igen for at "un-do" hans trick!

No comments: