Monday, May 5, 2008

Dag 35: Mandag 5. maj

Vi startede idag i den anden Disney Park, "Adventure Park". Det er ren tivoli, og vi startede med en tur i en simulator, "Soarin' California", hvor man sidder i nogle stole på rækker der hæves ca. 10-15 meter op, udfor en stor kuppel skærm ala den man ser på i f.eks. et planetarie. Her får man følelsen af næsten 360gr. udsigt. Det hele går så ud på at man flyver over Californiens største udsigter, lige fra bjerget med sne hvor der ståes på ski, til ned mellem store klipper, vinmarker og mange andre flotte steder.

Vi var alle 4 ret vilde med det. Det var en fantastisk oplevelse at hænge der med benene fri, og så føle at man selv fløj (sæderne bevægede sig selvfølgelig også).

Endlige kom vi forbi en butik med ting fra "Cars", som Alex er så vild med. Det viste sig at de havde bilen "Sally", som Alex mangler og ikke har kunnet finde, så den blev købt på stedet.

En gang river rafting blev det også til. En tur på "Grizzly River Run" tog en overgang pippet fra Pernille, men da vi igen var på sikker grund, syntes hun også det havde været sjovt. Alex tog det som sædvanligt i stiv arm, og syntes det var ret sjovt (især når far sad og holdt om ham undervejs!). Vi fik dog alle brug for lidt tørretid efterfølgende, da vi blev noget våde. Det kunne dog have været værre kunne vi se på andre der havde prøvet.

Vi prøvede en del andre ting, men undlod den store rutsjebane, selvom Pernille havde regnet med hun skulle prøve den. Det havde hun dog ikke selv lyst til efter vi havde prøvet nogle af de andre ting, som også gav noget af et sug i maven...

Sidst på dagen gik vi en tur over i den første park igen, for lige at prøve et par ting vi ikke havde nået første dag. Det blev også lige til et gensyn med "StarWars" simulatoren og en tur i rutsjebanen "Matterhorn Bobsledge".

Til aften gik vi en tur ind på "Dennys" for at få noget hurtigt mad, men det viste sig at være en alm. familierestaurant, så det tog lidt længere tid en forventet.

/Liselotte og Ole

No comments: