Wednesday, May 14, 2008

Dag 43: Tirsdag 13. maj

Efter en nat hvor vi egentligt har sovet rimeligt, har især Ole så ondt i rykken, at det er udelukket at sove i denne vogn/madras i de næste 14 dage.

Vi havde sat vores tasker op på børnenes madras over førerkabinen for at de ikke skulle falde ned, da der ingen sengehest eller lign. er at finde. Det har nu virket okay, og de har sovet hele natten.

Hos Cruise Canada, var de umiddelbart lidt negative, og troede vist først at det bare var et par amatører der ikke vidste noget om motorhomes, hvordan køleskabet fungerer osv., men de erkendte meget kort efter at de skulle have vognen ind på deres værksted og fikse de forskellige ting vi påpegede. Så kunne vi gå hen på en restaurant der lå lige i nærheden og spise frokost på deres regning.

Madrassen, som faktisk var det vigtigste, sagde deres service manager dog at det altid havde været noget billigt bras, og det ikke var pga. slid, så det kunne de ikke gøre noget ved. Liselotte var dog vedholdende, så han tilbød at finde en anden madras, som godt nok var 10cm. for kort, men af meget bedre kvalitet. Sådan blev det!

Gardinerne blev skiftet hele vejen rundt (med størrelser der ikke passer til vinduerne) og lidt fejlmonteringer, men hvad...de er nye og rene! Køleskab og toilet blev fikset troede vi (og de!), men det viser sig nu her til aften at det stadig er galt. Vi kunne jo ikke kontrollere det på deres p-plads, da vognen skal være sat til strøm for at se det. Ligeledes fik vi den manglende nøgle til døren, således vi nu rent faktisk kan bruge den udefra også! Derudover fik vi en dunk med frostvæske, som vi kunne hælde i affaldstanken for ikke at få frostsprængninger. På den måde kan vi benytte toilettet, men vi skal dog tømme vand af vandtanken, når vi holder stille for natten.

Alt ialt noget rod, og tydeligt bevis på manglende klargøring og kontrol. Vi er færdige med at leje hos Cruise America/Canada!

Vi talte med vores rejsearrangør, da evt. annullering skulle gå herigennem, og hun vil imorgen tidlig (onsdag), tage fat i CruiseAmarica's internationale afd. for at høre til vores muligeder. Umiddelbart kan intet refunderes ved annullering på nuværende tidspunkt, men nu er vi dog også kørende.

Vi tog færgen over til Vancouver Island (en tur på godt 1½ time, og kørte så ned til Victoria hvor vi havde fået anbefalet en RV camp.

Vi har nu fået pakket lidt ud, fået aftensmad (med en tiltrængt flaske rødvin!), børnene har fået prøvet legepladsen og set hele pladsen, så nu kan vi få opdateret bloggen, dog er der ingen Internet, så billeder må vente!

/Liselotte og Ole

ps. Idag har vi haft regnvejr, så regnjakkerne er desværre kommet i brug...

No comments: