Monday, May 5, 2008

Dag 34: Søndag 4. maj

Vi har for en gangs skyld sovet rigtigt godt i nat. Senge, puder osv. var bare iorden.

Efter morgenmaden købte vi billetter til Disney Land, Universal Studios, Sea World og San Diego Zoo via et 14 days Southern California City Pass. Det er en fælles billet der kan bruges på tværs i de forskellige parker, til en samlet rabatpris. Det blev så knapt 1000 dollars for os 4.

Vi tog en shuttlebus over til Disney Land indgangen, og gik så ellers igang med at danne os et overblik. Det droppede vi efter at have studeret et kort i 1 minut, og bestemte os så bare for at gå rundt og tage det som det kom. Det er så stort at man umuligt kan komme igennem det hele på et par dage, så man må tage det man syntes ser sjovest ud.

Der er 2 parker der hører til Disney Land her i Anaheim, og de ligger ved siden af hinanden. Hvad den egentlige forskel er, er vi ikke klar over endnu, men de forskellige Disney figurer er vist nok kun i den ene park, som vi startede med idag.

Vi fik prøvet en hel masse forskellige ting, og Alex er helt vild med alt det som kører stærkt, og giver et sug i maven :-)
Vi prøvede bla. en StarWars simulator, som var en flyvetur med et stjerneskib sammen med R2-D2 og 3-CPO (for dem der kender lidt til StarWars :-) ). Det var ret vildt, men helt vildt sjovt (håber Lasse fik prøvet noget lignende i Hong Kong?).

Det sidste vi prøvede var en "sejltur" i nogle træstammer, der afsluttedes med et næsten lodret fald på 50 fod ned i en balje vand. Liselotte var noget skeptisk over at skulle prøve, men børnene ville helt vildt gerne, så de fik lov at bestemme.
Pernille var slet ikke bange...indtil vi nåede i bådende! Hun skreg stort set fra start til slut at hun ville af og ikke ville mere, og det kulminerede selvfølgelig til det sidste store drop :-)

Det gik nu fint, og da vi var ovre det, kunne hun vist godt overtales til endnu en tur, men det droppede vi da vi var blevet noget våde (især Alex), og temperaturen var faldet noget. Vi valgte derfor istedet at gå mod udgangen, men blev afbrudt af en parade med alle Disney figurerne i et flot show med dans, lys og lyd.

I alt virvaret af mennesker der så på, blev Alex væk. Vi kiggede rundt, men kunne ikke finde ham, og da Ole stod på en bænk og kiggede, kom en sikkerhedsvagt hen for at hjælpe. Da de hørte at vi manglede en lille dreng, kaldte hun over hendes walkie til de andre vagter at vi manglede en dreng, og i løbet af 30 sek. stod der 3 andre og fik hans signalement for at efterlyse ham med det samme.

I stort set samme øjeblik, kom en anden vagt gående med ham og Alex med en Mickey Mouse slikkepind i hånden og smil på læben. Det at han havde fået en slikkepind af vagten, var han meget stolt af, og skæbnen ville at han så løb over mod Liselotte og Pernille for at vise den og så stødte han sammen med en anden dreng og faldt så og fik en hudafskrabning på knæet :-(

Efter lidt trøst og et Spiderman plaster, gik det dog fint, og vi fandt shuttle bussen hjemad igen.

Ole hentede Pizza på et nærliggende Pizzaria, hvilken blev indtaget på hotelværelset sammen med cola og et par Corona.

/Liselotte og Ole

No comments: