Wednesday, May 14, 2008

Dag 41: Søndag 11. maj

Efter morgensurheden var dampet af børnene, tog vi afsted mod San Diego Zoo, og snuppede noget hurtigt frokost på vejen derud. Det ligger kun 5 miles fra hotellet, så det er meget nemt.

Vejret var overskyet, og ikke alt for varmt, så det prægede nok oplevelsen lidt. Det er nu noget mere dejligt at gå rundt i sol og godt vejr.

Vi startede med at tage en svævebane fra den ene side af Zoo til den anden, hvor der bla. var en isbjørne grotte, som vi måtte se (Alex er ret vild med isbjørne). Det så udemærket ud, men det kunne nu ikke helt måle sig med den i Ålborg Zoo, syntes vi ikke. Dog laver de sne her hver dag, så isbjørnene hele tiden har sne at boltre sig i, det er nu meget fint.

Efter vi var kommet retur med svævebanen, tog vi en rundtur i en bus i parken, hvilket var inklusive i vores City Pass billetter. Det var godt nok, men man ser nu ikke så meget når man bare sidder i en bus, som godt nok var helt åben. Vi havde regnet med vi kunne stå af og på som vi ville, men det var en af de andre ruter i parken.

Da vi var færdige på busturen, var vi egentligt ved at være mætte af Zoo, så vi bestemte os for at tage hjem, så børnene kunne nå en smut mere i poolen (som de jo mener de skal hver dag).

Efter poolturen, gik vi alle 4 i et bad (da vi jo skal flyve videre i morgen tidlig), og kørte så ud for at få noget ordentligt at spise.

Vi så der lå en Outback et par kilometer fra hotellet, så det valgte vi hurtigt skulle være stedet. Det var nemt, hurtigt og godt. Vi måtte dog vente 15 min. på at få et bord, men det er hurtigt brugt hvis man skal til at finde noget andet.
Mens Liselotte gik ud til bilen efter jakkerne (Ole var lige gået afsted for at tanke bilen) skulle børnene blive siddende hos Outback (på deres vente-bænke ved indgangen). Det gik sådan at de var væk da vi begge kom tilbage 2 min. senere (Ole droppede at tanke bilen), og vi gik rundt og ledte efter dem og spurgte dør-damen ved Outback om hun havde set dem, men uden held.

Ole så et par politifolk der gik rundt som sikkerhedsvagter i centret, og spurgte om de havde set de her 2 blonde børn, men det havde de ikke, så de fik beskrivelse af dem og kaldte efterlysningen ind over deres walkier til centralen!

Et par minutter efter kom Pernille og Alex dog heldigvis ud fra Outback, da de bare havde været inde på toilet, da Alex skulle tisse! :-)

Efterlysningen afblæst, og bordet var klar!

En god middag senere, sengetid og sammenpakning af 4 store tasker med bagage.

/Liselotte og Ole

ps. Hermed en lille Mors-dags hilsen fra overhere til Mormor og Farmor!

No comments: