Friday, May 16, 2008

Dag 44: Onsdag 14. maj

Efter morgenmaden fik vi pakket det sidste ud fra vores tasker, så vi kunne komme til at fungere ordentligt. I samme øjeblik ringede vores rejsearrangør, at hun havde talt med CruiseAmerica, og havde fået accepteret at vi kunne annullere hele vores leje og få pengene retur på kulance. Det havde hun skyndt sig at acceptere på vores vegne, så vi skulle bare hurtigst muligt aflevere vognen i Vancouver igen, og så leje en alm. bil eller hvad vi ville istedet...!

Nu skulle vi bestemme os hurtigt, og via et hurtigt familieråd blev vi enige om at nu var det hele lige ved at fungere, så vi ville ikke til at pakke ned igen og køre retur til Vancouver for at aflevere og så spilde en dag mere. Så vi bestemte at vi beholdte vores motorhome alligevel.

Efter frokost kørte vi ud til "The Home Depot" for at finde en løsning til en sengehest til Pernille og Alex's seng. Det endte med at vi købte et stykke kraftigt rundstok og et par beslag, som vi skruede i væggene. Så nu er der en semi-permanent stok på tværs, så man ikke umiddelbart falder ud over kanten :-)

Herefter gik turen til Wal-Mart, for at købe en trøje til Ole, kondisko (da vi ikke havde fået besøgt en Nike shop som planlagt og intet havde med hjemmefra) og en alubakke til at grille i.

Det lykkedes efter et stykke tid at finde den Wal-Mart vi havde fundet en adresse på på nettet, og sandelig også nogle kondisko til Ole, Liselotte og Pernille. Vi voksne havde kun sandaler, og det er altså lidt koldt når det af og til er regnvejr og vi kommer jo også i frostvejr. Det lykkedes dog ikke at finde en lang-ærmet trøje, da der kun var sommertøj på hylderne.

Da klokken var blevet mange, og det var for sent at begynde at tænde grill, bestemte vi os for at holde ind på en græsk restaurant vi kom forbi. Vi fik en lækker middag, og vendte så næsen hjem i seng efterfølgende.

/Liselotte og Ole

No comments: