Saturday, May 24, 2008

Dag 54: Lørdag 24. maj

Klokken lidt i 10, kørte vi mod Banff. Vi tog igen Bow Valley Parkway, istedet for Highway 1, da det er en noget smukkere natur deromkring, og større mulighed for at se forskellige dyr( bjørne, elge, ulve osv.).

Vejret er elendigt! Så er det sagt. Det regner og blæser, så lysten til natur oplevelser er ikke så stor længere.

Vi startede vores Banff besøg ved søen Lake Minnewanka, hvor man normalt kan sejle en tur på (som den eneste sø hvor det er lovligt med motoriserede både i Banff Nationalpark). Udsigten var dog meget begrænset, så vi kørte hurtigt ned i byen for at finde noget frokost.

Efter en gang junk-food på McDonalds, kørte vi en smut forbi Bow Falls, som er et vandfald der næsten ligger inde i byen. Det blev til billeder ud af vinduet fra bilen, da det stadig regnede helt vildt.

Så gik turen mod Upper Hot Springs, som er en varm kilde, hvor man kan bade i en dertil indrettet pool. Vi nøjedes dog med at kigge, da klokken var blevet omkring 15, og vi skulle videre mod Calgary senere idag. Temperaturen i poolen var 39 gr. mens den er 47,4 ved kildens udspring.

Så satte vi kursen mod Calgary, via Highway'en, og ankom i Calgary til aftensmad. Vi var lige forbi stedet hvor vi mandag skal aflevere motorhome'en, så vi har helt styr på det.

Ole lavede et lynhurtigt bål, mens Pernille og Alex var på legepladsen. Derefter grillede Ole en marineret svinemørbrad der smagte himmelsk (Pernille og Alex syntes den smagte som spareribs!).

/Liselotte og Ole

ps. Vi ved ikke lige hvornår der kommer billeder op, da vi stadig ingen Internetforbindelse kan få.

No comments: